Product Name

Quick description:

  • Productcode NA-185-311 - leverbaar uit voorraad
  • Afmetingen : 1850 x 140 x 14 mm
  • Geen toplaag - volledig massief
  • Verpakt in dozen per 8 planken - 2,1 m² per doos

Product description:

Deze parket uit de Supérior collectie werd reeds afgewerkt met een hoogwaardige transparante olie en is eveneens erg makkelijk te onderhouden.

De natuurlijke eigenschappen van het materiaal worden gecombineerd met een intensief productieproces waardoor de planken een allergie-beperkende werking bezitten. Door de hoge vezeldichtheid van de Supérior, is het product uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn aan huisstofmijt of last hebben van astma.

Tijdens de productie wordt de bamboestam in de lengterichting tot strips verzaagd. De schaafbank verwijdert de buitenste groene schil. Door een proces van stoming verbranden de aanwezige suikers in de bamboe waardoor de diep bruine kleuring in de massa bekomen wordt. De geperste massieve bamboe planken bezitten een zeer hoge dichtheid door middel van persing. Bij dit proces worden de verschillende bamboestrips gesplitst en onderworpen aan een intense druk van 2,500 ton. Het geperste blok wordt daarna in verschillende lagen verzaagd en verwerkt tot planken met mes/groef verbinding op de zij- en kopse kanten. Deze planken hebben geen toplaag geperste bamboe maar bestaan volledig uit hoogwaardig geperst materiaal en zijn geschikt voor zeer intensief gebruik. Productcode NA-185-311 heeft eveneens geen toplaag van 5 mm en bestaat volledig uit het geperste bamboe materiaal.